Champagne Moutardier
Vervaardigd uit het beste van Meunier

 Wij steunen de zorg! 

Doneer Champagne aan een Zorgheld
Schrijf uw zorginstelling in

Het COVID-19 Coronavirus heeft een grote impact op Nederland, en op ons zorgsysteem in het bijzonder  Onze zorgmedewerkers krijgen dag en nacht te maken met de moeilijke taak om zieke mensen te helpen en Nederland weer beter te maken. Wat een zorghelden!

Naast het opvolgen van het advies van de overheid, kunnen wij als Nederland nog meer doen. Zo zijn er al spontane initiatieven ontstaan als een massaal applaus, zien we diverse spandoeken in de media en worden er tekeningen gemaakt voor de deuren van ziekenhuizen. Hoe kun jij ook de zorghelden steunen? Stuur een heerlijke fles bubbels naar een zorginstelling van jouw keuze!

Voor slechts "25 EURO", stuur je een heerlijke fles bubbels naar een zorginstelling van jouw keuze. In onze webshop kies je voor de "Zorghelden" Carte d'Or Brut Champagne. vervolgens kan je aangeven aan welke zorginstelling je de fles wil doneren. 

in week 50 (7-13 dec 2020) bezorgen wij de flessen bij de aangegeven zorginstellingen. Deze zullen de flessen dan verdelen over de zorgmedewerkers die hier recht op hebben.


 
E-mailen
Bellen
Info