"Fam. Moutardier"

De familie Moutardier is een van de oudste druivenfamilies in de Champagneregio. Na overgrootvader Camille, opa Jean en moeder Elisabeth, staan nu zoons William en Simon aan het roer. 

In totaal hebben ze 18 hectare wijngaarden, waarvan het merendeel (80%), meunier is. Stuk voor stuk geplant op terroir van de eersteklas  kalkhoudende hellingen, gericht op het zuiden.

Maar wat is hun verhaal?


"Meunier"

Maak kennis met de held van de Champagne: "Meunier". Waar iedereen het altijd heeft over de Pinot Noir en Chardonnay, is de Meunier een echte underdog. Een werkpaard dat vrijwel altijd resultaat oplevert. 

Qua smaak is hij soepel, fruitig. In een champagne voegt hij elegantie en kracht toe. met rijke aroma’s en tonen van warme broodjes en brioche.

Meer Meunier Magic?

"Proostmoment"

Proosten doe je niet alleen. Wat is er nou leuker dan op jouw speciale moment met elkaar een heerlijk glas champagne te heffen tijdens jullie proostmoment. Samen met jou ga ik opzoek naar het best passende plaatje voor jouw gelegenheid. Een proeverij in korte broek op het strand? of een toost tijdens een "Black-Tie" evenement?

de Champagnekar of toren?

"Jasper Tasseron"

Het bruisende en familiaire gevoel van Moutardier past helemaal bij wie ik ben. Want als Brand Ambassador van Moutardier hoop ik natuurlijk dat mensen de champagne lekker vinden. Maar als ik een proeverij geef, dan heb ik nog liever dat het gezellig is.

Laten we samen een fles opentrekken en klinken op het leven. En champagne.

Zullen we kennismaken?

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram